Weekje vakantie en de maandagen gesloten!!

Wij zijn gesloten van 1 januari t/m maandag 9 januari 2023. Dinsdag 10 januari 2023 staan wij vanaf 8.00 uur voor u klaar.

Beste klanten,

Al jaren zijn jullie van ons gewend dat wij 6 dagen per week voor u klaar staan. Dit doen wij natuurlijk met alle plezier. Dit betekent voor de bakkers zaterdag na het werk weekend om vervolgens zondag weer te beginnen met de voorbereidingen. Hard werken dus💪🏻! En nog altijd met veel passie.

Echter voelt de compensatie die daartegen over staat niet meer reëel door de stijgende energie/gas kosten. Ook wij lijden hier als ambacht zaak onder. Vanuit de overheid voelen wij ons niet gesteund hierin.

Wij hebben onze opties bekeken om het toch zo aantrekkelijk mogelijk te houden. We willen onze klanten eerlijk behandelen en het niet allemaal doorberekenen in onze productprijzen. Hierdoor voelen wij ons genoodzaakt om vanaf 1 januari op maandag de deuren te sluiten. Hierdoor kunnen wij de energie/gas kosten beperken. Het is voor ons de beste oplossing. En ook voor onze klanten door onze producten niet verder in prijs te verhogen.

Nu hoeft u niet te vrezen dat onze aanbieding van maandag komt te vervallen. We hebben onze vaste klanten er al op proberen voor te bereiden. Vanaf het nieuwe jaar zullen wij onze aanbieding verplaatsen naar de woensdag. Hetzelfde brood, voor dezelfde prijs, maar op een andere dag🍞🍞. En natuurlijk zijn wij de rest van de dagen nog gewoon geopend.

Dat betekent dat wij dinsdag t/m vrijdag geopend zijn van 08.00 -12.30 en 13.30 -18.00. Zaterdag zijn wij nog steeds geopend van 08.00-16.00.

We hopen op uw begrip in deze situatie.

✨✨Wij wensen u allemaal hele fijne en gezonde feestdagen toe. Wij zijn van 2 tot 7 januari met vakantie. Wij staan dinsdag 10 januari graag weer voor u klaar.✨✨

Met hartelijke groeten,

De Bakkers van Terpstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *